bgbg
swoosh

AB InBev in Nederland

AB InBev Nederland maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 200 merken en zo'n 155.000 medewerkers in meer dan 25 landen actief is. Wereldwijd zijn we de grootste brouwer met internationale ‘flagship’- merken als Budweiser, Beck’s en Stella Artois. Onze Nederlandse organisatie is de tweede speler op de lokale markt. We voeren sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden, Corona en Beck’s. Onze nummer twee positie stelt ons in staat om als uitdager in de markt op te treden.

Het is onze droom om het Beste Bierbedrijf te zijn dat Mensen Samenbrengt voor een Betere Wereld. Onze missie is het aangaan van duurzame relaties met consumenten, door hen merken en ervaringen te bieden die mensen bij elkaar brengen.

In Nederland streven we deze droom en missie na met zo'n 550 medewerkers. Vanuit ons hoofdkantoor in Breda wordt onder meer de marketing van onze merken bepaald en de verkooporganisatie aangestuurd. Daarnaast zijn hier onze stafafdelingen gevestigd (zoals Finance en People). Verder bestaat onze organisatie uit de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen, de Hertog Jan Bierbrouwerij in Arcen, 11 regionale distributiekantoren verspreid over het hele land, een landelijk distributiecentrum en een eigen Horeca Technische Service afdeling. Op al onze locaties staat de consument voorop, werken we met de beste mensen, zijn we gericht op resultaten en zorgen we ervoor dat we daar zijn waar het gebeurt: daar waar onze mensen, klanten en consumenten zijn.
 


Anheuser-Busch InBev © 2019