bgbg
swoosh

Bier

Bier is een prachtig product. Een natuurproduct met een rijke, lange historie, dat met passie en vakmanschap wordt gebrouwen. Wetenschappers hebben vastgesteld dat de mens al zo’n 6.000 jaar geleden een drank bereidde die veel op ons huidige bier lijkt. Vandaag de dag brouwen wij onze AB InBev bieren met de nieuwste technologie, zorg en aandacht in verschillende brouwerijen in de wereld. 

Brouwerijen

In Nederland hebben wij een brouwerij in Dommelen (De Dommelsche Bierbouwerij) en Arcen (De Hertog Jan Brouwerij). De Hertog Jan brouwerij vormt hierbij hét platform om de consument te laten beleven hoe AB InBev zijn bieren brouwt. De brouwerij in Arcen is op vaste tijden opengesteld voor publiek. Tijdens een rondleiding leer je meer over de achtergronden van onze producten en de wijze waarop wij deze bereiden en behandelen. Op deze pagina’s vind je alvast een voorproefje!

Wist je dat

  • Bier al minstens vijfduizend jaar gebrouwen wordt?
  • Een product is met natuurlijke ingrediënten?
  • Wereldwijd meer dan 40.000 soorten en smaken heeft?
  • Nederland de grootste bierexporteur ter wereld is?
  • Ca. 6.750 mensen direct werkzaam in de sector zijn?

Bezoek onze brouwerij

Van authentieke koperen brouwketels tot een kelder vol flessen Grand Prestige van diverse jaargangen. Tijdens een bezoek aan de brouwerij van Hertog Jan word je onder begeleiding van een ervaren gids meegenomen in alles wat komt kijken bij het brouwen van een echt Hertog Jan bier. 
  
 

Boek je bezoek aan de brouwerij hier


Anheuser-Busch InBev © 2019