bgbg
swoosh

Carrièremogelijkheden


Sollicitatie

Interesse in een baan bij de grootste bierbrouwer ter wereld? Of je nu net je opleiding hebt afgerond of een ervaren professional bent die toe is aan een volgende stap; ontdek de mogelijkheden!

Voor onze mogelijkheden kijk je bij onze vacatures

Traineeship

AB InBev geeft jou de kans om als management trainee aan de slag te gaan bij ’s werelds leidende bierbrouwer. Het Management Trainee Program biedt de allerbeste kandidaten de kans om op een unieke en internationale wijze InBev in al zijn facetten te ontdekken en via uitdagende opdrachten en functies toe te werken naar een toekomstige managementpositie in het bedrijf.

Gedurende het 10 maanden durende traineeprogramma leer je de organisatie niet alleen kennen vanuit de Global en Western European Headquarters, maar zul je ook in de praktijk zien hoe de brouwerij en de salesorganisatie werken. Ook zul je je eigen projecten gaan trekken. Daarna ga je leiding geven aan AB InBev medewerkers, en hen inspireren en motiveren om hun doelen te bereiken. Als AB InBev management trainee zul je de kans krijgen je talenten te ontplooien in een aantrekkelijke en aansprekende branche: de bierindustrie. Uniek bij een grote multinational is het feit dat je onder de hoede werkt van onze meest ervaren internationale managers. Jouw werkterrein kan zich dus al snel op globaal niveau bevinden.

Kijk voor meer informatie op www.bestbeerjob.com

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anheuser-Busch InBev © 2018