bgbg
swoosh

Dommelsch

Verfrissend en eigentijds

Verfrissend, eigentijds, genieten van de grote maar vooral ook de kleine momenten in het leven: dat is Dommelsch. Het merk spreekt daardoor een breed publiek aan, dat vooral jong van geest is. Dommelsch is een lekker verfrissend en toegankelijk bier dat al sinds 1744 wordt gebrouwen in het Brabantse Dommelen. Het 50 jaar geleden ontworpen logo staat centraal in het design van Dommelsch. Het rood-witte schildje, dat staat voor het bier in de bierkuip (wort), symboliseert de trots van de brouwers van de Dommelsche Bierbrouwerij.

De afgelopen decennia heeft Dommelsch een sterke reputatie opgebouwd in de horeca, op evenementen en in de thuismarkt. Sinds eind jaren ’80 is het merk vooral populair geworden door zijn verrassende reclamecampagnes, zoals de TV-commercials ‘Satelliet’ (winnaar Bronzen Leeuw in Cannes),  ‘Archeoloog’ (winnaar van de Gouden Loeki in 2000), 'Duikboot',  ‘Tattoo’ en ‘Dommelsch Ice’. Deze TV-commercials zijn terug te zien op de website van Dommelsch, www.Dommelsch.nl


Dommelsch en Muziek
Waar muziek is, is Dommelsch! Dommelsch heeft een rijke geschiedenis als het op muziekinitiatieven aankomt en dat is ook dit jaar niet anders. Dommelsch en Radio 538 pakken in 2011 en 2012 groot uit met een muzikale samenwerking onder de naam ‘Dommelsch Cover Concerten’. Voor meer informatie over de Dommelsch Cover Concerten verwijzen we naar www.Dommelschcoverconcerten.nl.

Dommelsch

Dommelsch Pilsener

Dommelsch Pilsener is een verfrissend bier van lage gisting met een alcoholgehalte van 5%. Het pils heeft een lekkere, volle smaak met een aangename afdronk. Het is verkrijgbaar in fles, in 33cl en 50 cl blik, in PerfectDraft vaatje en uit de tap.

Ga naar www.Dommelsch.nl voor meer informatie.


Anheuser-Busch InBev © 2018