bgbg
swoosh

 

AB InBev en onze medewerkers zijn een positieve kracht in de gemeenschappen waarin we wonen en werken. Onze Medewerkers spelen een sleutelrol in het succesvol functioneren van onze organisatie en zij zijn dan ook de spil van ons bedrijf. 

We zijn trots op de positieve en zinvolle impact die ons bedrijf heeft op de gemeenschappen waarin we actief zijn. AB InBev ondersteunt non-profit organisaties en locale projecten. Onze focus gaat daarbij uit naar Dommelen, Arcen en Breda.   

Dommelen

In Dommelen staat de Brouwerij centraal in de Dommelsche gemeenschap. Dit vanwege de locatie in het centrum van de stad, maar ook vanwege haar functie als belangrijkste supporter van de lokale economie en werkgelegenheid. Daarom sponsort AB InBev jaarlijks buurtevenementen in de Dommelen regio, zoals: het Carnaval, de bloemencorso in Valkenswaard en de intocht van Sinterklaas.

Arcen

De Hertog Jan brouwerij in Arcen is één van de oudste brouwerijen in Nederland. Jaarlijks bezoeken meer dan 40.000 bezoekers de Hertog Jan brouwerij. Een tour door de brouwerij belicht onder andere de rijke geschiedenis van Hertog Jan gepaard met interactieve activiteiten. Samen met de gemeente en de buurt Arcen streeft AB InBev er naar om het culturele erfgoed van de Hertog Jan Brouwerij te behouden.

Breda

Het hoofdkantoor van AB InBev in Nederland zit in Breda. Tot aan 2004 was dit ook de locatie van de Oranjeboom Brouwerij. Nog steeds is AB InBev betrokken bij de stad Breda en werkt zij samen met verschillende lokale organisaties, waaronder: Stichting Erfgoed Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers, Betrokken Ondernemers Breda en de Voedselbank Breda. Daarnaast zijn we partner van verschillende lokale activiteiten.


Anheuser-Busch InBev © 2018