bgbg
swoosh

Horeca

Van huis uit thuis in de horeca

Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Hoegaarden, Leffe en Beck’s. Het zijn stuk voor stuk bekende namen bij veel liefhebbers van een goed glas bier en zeer zeker bekende namen in de wereld van de horeca. Al sinds jaar en dag is de Nederlandse organisatie van AB InBev een belangrijke speler op de markt. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Breda en vanuit onze over het land verspreide, lokale horecavestigingen. We bieden een krachtig merkenbeleid, op maat gesneden service en een onderscheidende totaalformule voor alle typen horecaondernemingen. Het rendement staat hierbij centraal. Samen willen wij consumenten en gasten een perfect product in een sfeervolle omgeving aanbieden.

Wij kennen de markt door en door. Voor onze merkenstrategie volgen wij nauwlettend de trends in bierconsumptie en consumentengedrag, zowel in binnen- als buitenland. Wij weten wat consumenten willen en handelen hier naar. Samen met jou willen wij onze missie realiseren; het aangaan van duurzame relaties met consumenten, door hen merken en ervaringen te bieden die mensen bij elkaar brengen.

Samen ondernemen, plezierig ondernemen

Wij maken het je graag gemakkelijk, zodat je alle tijd hebt voor je gasten. Ondernemen moet een plezierige uitdaging zijn en blijven. Met de juiste faciliteiten, ondersteuning, advies en service kunnen wij je hierin een heel eind op weg helpen. Van point-of-sale materialen en perfect voorraadbeheer tot de laatste technische snufjes op het gebied van tapinstallaties en koelingen; we zijn een full service onderneming die gelooft in partnerships en blijven continu in beweging, om trendsettend te zijn.

Gezamenlijke doelstelling

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek met één van onze accountmanagers of wens je meer informatie over onze werkwijze en prachtige merken? Kijk dan op onze speciale horecawebsite www.horecasupport.nl of neem direct contact op met ons hoofdkantoor op telefoonnummer 076-525 2424.Haal meer uit je horecazaak


De Horeca Support website is er voor alle managers van cafés, restaurants en clubs in Nederland: vol praktische tips & tricks, alles over bier én een kijkje achter de schermen van diverse bedrijven.


Anheuser-Busch InBev © 2018