bgbg
swoosh

Jupiler

Mannen weten waarom

Jupiler is het favoriete pils in België. Maar ook in Nederland is Jupiler bezig aan een ware opmars. Op dit moment is Jupiler veruit het snelst groeiende biermerk in Nederland. De afgelopen jaren steeg de verkoop met zo’n 300%! Een opvallend feit, zeker wanneer je bedenkt dat er de afgelopen jaren weinig tot geen marketinginspanningen zijn verricht rondom het merk; het merk groeide als vanzelf.

'Stoer en sportief'

Mannen weten waarom… Zij die actief en avontuurlijk zijn ingesteld hebben Jupiler al ontdekt..  Zij die houden van een gezellige avond met vrienden, genietend van een goed glas pils, weten wat ze willen: Jupiler! Inmiddels heeft het merk met het kenmerkende flesje, het stoere ribbelglas en het herkenbare logo een blijvende en groeiende plaats op de Nederlandse markt veroverd.

Ook in de sportwereld is Jupiler duidelijk aanwezig. Steeds meer sportclubs kiezen voor Jupiler en sinds augustus 2006 draagt de Nederlandse Eerste Divisie Betaald Voetbal de naam ‘Jupiler League’. Kijk ook op de website: www.jupilerleague.nl

Geschiedenis

De geschiedenis van de Luikse brouwerij gaat ver terug in de tijd. Al in de zestiende eeuw telde de gemeente Luik 160 brouwerijen. In de loop der tijd zijn er ook weer veel verdwenen en tegenwoordig is alleen de brouwerij Jupiler nog over om de brouwerijtraditie van de Luikse regio voort te zetten.De naam Jupiler stamt af van de plaats Jupille, waar de brouwerij zich bevindt. In 1812 leverde de ketellappersfamilie Piedboeuf ketels aan brouwers in België en Duitsland. Zo ontstonden filialen in Aken en Düsseldorf. Vanzelfsprekend bedacht de familie op een goede dag dat ze met haar technische kennis en know-how in combinatie met de befaamde gerst en hop uit de regio, en met het uitzonderlijk zuivere water van Jupille ook zelf bier kon gaan brouwen. In België is Jupiler al sinds jaar en dag het grootste en meeste populaire biermerk en sinds een aantal jaren verspreidt het merk zich vanuit het Zuiden als een olievlek over Nederland.
Jupiler is een verfrissend bier van lage gisting met een alcoholpercentage van 5,2%. Het kent een frisse, rijke moutsmaak en komt het beste tot zijn recht bij een temperatuur van 3°C. De smaak van Jupiler wordt door de consument beleefd als fris, zuiver en lekker.

Jupiler

Jupiler

Jupiler is het N°1 bier in België, het land der bieren. De bitterzachte pils wordt gebrouwen met de beste ingrediënten (mout, maïs, water, hop en gist), volgens een onberispelijk vakmanschap. Een Jupiler kun je ook op elk moment drinken, dankzij een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en toegankelijke smaak. De constante, uitzonderlijke kwaliteit van het bier blijft ook vandaag gewaarborgd in de brouwerij van Jupille. De ideale schenktemperatuur van een Jupiler (alcoholpercentage 5,2%) bedraagt 3°C. Meer informatie over Jupiler vindt u op de website www.jupiler.nl

Jupiler Force

Jupiler Force is een natuurlijk gebrouwen frisdrank, zonder alcohol, speciaal ontwikkeld voor mannen, met een unieke, verfrissende smaak die heel de dag door kan worden gedronken. Sinds 2011 op de Belgische en Nederlandse markt verkrijgbaar. Bekijk hier de commercial van Jupiler Force.

Jupiler Blue

Een perfect gekoeld pintje, met de verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler en wat minder alcohol. Dat is Jupiler Blue. Bevat slechts 3,3% alcohol.

Jupiler NA

Jupiler NA combineert een echte Jupiler smaak met een heel laag alcoholpercentage, namelijk 0,5%. Het geheim van een lekker bier ligt dus niet alleen in de hoeveelheid alcohol. Jupiler NA is op z’n best bij een temperatuur van 2°C en smaakt ’s middags even lekker als ’s nachts. Ga naar www.jupiler.nl voor meer informatie over Jupiler

Jupiler Tauro

Jupiler Tauro is een nieuw pittig blond bier van Jupiler. Speciaal gebrouwen voor mannen die een méér karaktervol pilsbier verlangen. Jupiler Tauro zet elke straffe belevenis kracht bij, zodat het een onvergetelijk moment wordt. Dankzij zijn hoger alcoholpercentage (8,3%) en hogere CO2 gehalte, vat Jupiler Tauro je meteen bij de horens. Het resultaat? Een sprankelend en energiek pilsbier met de typische toegankelijke Jupilersmaak. Drink Jupiler Tauro in zijn unieke robuuste glas en word gegrepen door de uitgesproken hoparoma’s, versterkt met een fruitige en zwavelachtige smaak. Meer informatie over Jupiler Tauro vindt u op de website www.jupiler.be


Anheuser-Busch InBev © 2019