bgbg
swoosh

Klanten & partners

Onze klanten zijn onze belangrijkste partners.

Afzetkanalen

De belangrijkste afzetkanalen van AB InBev Nederland zijn Retail (supermarkten en slijterijen) en Horeca (onder andere cafés, restaurants, drankengroothandels). Via deze verkooppunten bereiken wij onze consumenten. De relatie met onze klanten is voor ons van groot belang, we geloven in een partnership waarbij wij als onderneming onze kennis en kunde voor onze klanten omzetten in service, succesvol ondernemerschap en perfecte productpresentatie. Onze gezamenlijke betrokkenheid bij de consument en het aanbod van kwaliteitsproducten is wat ons als partners bindt en wat AB InBev Nederland in staat stelt zijn missie te volbrengen.

Samenwerken?

Ben je horecaondernemer of ondernemer / bedrijfsleider in Retail en wil je meer weten over hoe wij graag met jou samenwerken om consumenten optimaal te bedienen? Wil je graag AB InBev’s A-merken zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden of Beck’s in jouw assortiment opnemen? Kijk dan verder op de pagina’s Horeca en Retail van deze site of op onze speciale horecawebsite Horeca Support.

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

 

Haal meer uit je horecazaak

 

De Horeca Support website is er voor alle managers van cafés, restaurants en clubs in Nederland: vol praktische tips & tricks, alles over bier én een kijkje achter de schermen van diverse bedrijven.


Anheuser-Busch InBev © 2019