bgbg
swoosh

AB InBev benoemt Manisha Thakker tot Country Manager Nederland

Breda - 06.10.2011

AB InBev heeft vandaag bekend gemaakt dat Manisha Thakker met onmiddellijke ingang benoemd is tot Country Manager Nederland. Zij zal aantreden als bestuurder van InBev Nederland alsmede als Commercieel Directeur. Ze volgt hiermee Remco Boerefijn op, die per 30 september AB InBev heeft verlaten. Manisha Thakker was al eerder in Nederland succesvol voor AB InBev, eerst als Marketing Directeur Nederland en later als Horeca Directeur.

 

Manisha Thakker was de afgelopen drie jaar Sales Director Horeca in België. In deze functie herdefinieerde ze, samen met haar team, de werkmethoden in Horeca België, met onder meer de centralisatie van de Telesales activiteiten, een duidelijke route to market strategie en tevens een succesvolle introductie van de perfect draft in de horeca.

 

In 1999 is Manisha Thakker bij AB InBev gestart als Brand Manager Hoegaarden en werd vervolgens Marketing Manager in België. Ze deed daarna logistieke ervaring op als Distributie Manager. Vervolgens was ze drie jaar actief in Nederland, eerst als Marketing Directeur Nederland en later als Horeca Directeur. Tijdens deze periode legde ze de basis voor het huidige succes van Hertog Jan en Jupiler, onder andere door de opstart van de Jupiler League. Vervolgens verbreedde ze haar marketing ervaring als Marketing Director in Duitsland, om in 2009 als Sales Director Horeca in België aan de slag te gaan. 

 

Manisha Thakker: “Ik kijk ontzettend uit naar de hernieuwde samenwerking met het Nederlandse team en onze Nederlandse klanten, gesteund door een heel mooi merken portfolio met ondermeer Jupiler, Hertog Jan en Dommelsch, waar ons vakmanschap als brouwer centraal staat.”

Afbeeldingen

AB InBev benoemt Manisha Thakker tot Country Manager Nederland

Wilt u op de hoogte blijven van onze persberichten, dan kunt u zich hier inschrijven.

* Verplichte velden

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

AB InBev Nederland: Kim Vogten, Manager Corporate Affairs (076-5252074).


Anheuser-Busch InBev © 2018