bgbg
swoosh

Veelgestelde vragen

 

Ons Bedrijf

Hoe ziet de Nederlandse organisatie eruit?

De Nederlandse organisatie wordt gevormd door twee verkoopkanalen – On Trade (Horeca) en Off Trade (Retail) –, de afdeling Marketing en ondersteunende afdelingen zoals Finance, People, Corporate Affairs en Legal. Onder het tabblad Better World van deze website vindt u ons jaarverslag 2015. In dit document staat meer uitgebreide informatie over onze organisatie.

Wat is het beleid / de strategie van AB InBev in Nederland?

Wereldwijd hebben wij een eenduidige, heldere missie: “het aangaan van duurzame relaties met consumenten, door hen merken en ervaringen te bieden die mensen bij elkaar brengen”. Deze missie volbrengen wij met onze mensen en onze sterke internationale en lokale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Hoegaarden, Leffe en Beck’s. Wij stellen de consument voorop in alles wat wij doen. Onze positie als tweede speler op de Nederlandse markt stelt ons in staat om als uitdager op te treden. Hier geven wij invulling aan met diverse innovaties en onze handelswijze.

Welke merken worden door AB InBev in Nederland verkocht?

Ons merkenportfolio bestaat uit sterke nationale en internationale kwaliteitsmerken. Hertog Jan en Dommelsch zijn lokale merken met een bijzonder sterke historie en authenticiteit. Jupiler is ons bekende pilsmerk in de Benelux. Stella Artois, Hoegaarden, Leffe en Beck’s zijn krachtige internationale merken, die wereldwijd grote bekendheid en waardering genieten. De mix van bijzondere pilseners en mooie speciaalbieren stelt ons in staat om aan alle wensen van de consument te voldoen.  

Waar kan ik als horecaondernemer meer vakgerichte informatie vinden?

Op de website Horecasupport.nl vind je alles wat je moet weten over de horeca, met uitgebreide informatie over bier, de mooiste zaken van Nederland en praktische tips&tricks. Klik hier om direct naar deze website te gaan.

Waar kan ik meer informatie vinden over werken bij AB InBev?

AB InBev biedt een wereld aan carrièremogelijkheden, zowel in Nederland als internationaal. Of je nu net bent afgestudeerd en graag deel wilt nemen aan het trainee programma 'Own Your Future' of een ervaren professional bent die een volgende stap in zijn carrière ambieert. Klik hier voor meer informatie.  

 

Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen, klik hier om ons contactformulier in te vullen

 

 

Haal meer uit je horecazaak

 

De Horeca Support website is er voor alle managers van cafés, restaurants en clubs in Nederland: vol praktische tips & tricks, alles over bier én een kijkje achter de schermen van diverse bedrijven.


Anheuser-Busch InBev © 2019